Aamupäivä- ja iltapäivätoiminta

apiplomake.pdf

Taimelan koululla järjestetään aamu- ja iltapäivätoimintaa koulupäivisin esikoululaisille, 1. ja 2. luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan sitoudutaan ja paikkaa haettaessa lukukaudeksi tai –vuodeksi kerrallaan.

Taimelan aamu- ja iltapäivätoiminnan vuosisuunnitelma 2021 - 2022

Aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut 1.8.2015 alkaen:

- 80 €/kk, jos lapsi osallistuu toimintaan alle 4h/pvä

- 100 €/kk, jos lapsi osallistuu toimintaan yli 4 h/pvä

HEI ESKARILAISET, KOULULAISET JA VANHEMMAT!

Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin oppilaat viettämään kanssamme lukuvuotta 2020-2021!:)

Aamu- ja iltapäivätoiminta on oppilaille avoinna arki koulupäivisin. Aamupäivätoiminta on klo:07.00-9.00 ja iltapäivätoiminta on klo: 13.00-17.00. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Ohjaajina toimivat koulunkäynninohjaajat sekä esikoulun opettaja.

Apip -toiminnassa on käytössä oma puhelin 040-7460093. Vastausaika on toiminta-aikojen mukaan. Tekstiviestejä voi laittaa äkillisissä asioissa myös toiminta-aikojen ulkopuolella (esim. lapsen sairastuessa tai osallistumisaikojen äkillisissä muutoksissa). Wilmassa voi laittaa viestiä Satu-Marjan kautta.

Linkki toimintasuunnitelmaan aamu- ja iltapäivätoimintaa varten läytyy tämän sivun yläreunasta. Toivoisimme jokaisen vanhemman käyvän sen lukemassa. Tässä suunnitelmassa on tarkemmin eritelty apip -toiminnan sisältö, rakenne sekä tavoitteet ja tarkoitus.

Osallistumisaikojen ilmoittamista varten käytössämme on oma lomake. Lomakkeita voi joko itse tulostaa pedanet -sivuiltamme tai hakea koululta oppilaiden kenkäeteisessä olevan kuivauskaapin kyljestä. Osallistumisajat tulisi aina olla kirjallisina, jotta välttyisimme epäselvyyksiltä. Osallistumisajat voi ilmoittaa myös tekstiviestillä tai wilmassa Satu-Marjalle. Lapsen seuraavan viikon osallistumisajat tulee ilmoittaa edeltävän viikon perjantaihin mennessä!!!!!!!!! Jos vanhempien työajat ovat säännölliset koko lukukauden, riittää aikataulujen ilmoittaminen kertaalleen. Paperiset osallistumisajat voi laittaa lasten mukana tulemaan meille. Ilmoitathan meille myös mikäli lapsi ei jollain viikolla osallistu ollenkaan toimintaan.

ILOISTA SYKSYÄ! :)

Yhteistyöterveisin:

Niina Osala (koulunkäynninohjaaja)

Sanna Salo (koulunkäynninohjaaja)

Satu-Marja Mäki (esikoulun opettaja)